دلاورشیرازی

این وبلاگ در راستای اعتلای آوازه دلاوران ایرانی ایجاد شده است

دلاورشیرازی

این وبلاگ در راستای اعتلای آوازه دلاوران ایرانی ایجاد شده است

امیر سرتیپ کیومرث حیدری :تمامی ۲۸ بیمارستان ارتش در خط مبارزه با کرونا هستند

فرمانده نیروی زمینی ارتش  امیر سرتیپ کیومرث حیدری دیروز با حضور در مراسم تشییع پیکر مطهر شهید مدافع سلامت «ابوالفضل محمدعلیزاده» همسر رئیس بیمارستان‌هاجر نیروی زمینی ارتش، گفت: تجارب اربعین و وجود نازنین حضرت زینب کبری(س) دانشگاهی از علم، ولایت‌مداری، ایمان، جهاد و شهادت در راه خداوند است. اگر تجربه گران‌بهای عاشورا، کربلا و حضرت زینب کبری(س) نبود، ما چگونه می‌توانستیم به خانم سوسن عزیزمحمدی رئیس بیمارستان ‌هاجر دلداری داده و چگونه می‌توانستیم از صبر و استقامت صحبت کنیم.
فرمانده نیروی زمینی ارتش تصریح کرد: زینب کبری(س) فارغ‌التحصیل همیشه جاوید دانشگاه کربلا است، زینب(س) سنگ صبور فرزندان، همسران و مادران شهداست. امروز «عزیزمحمدی» ریاست بیمارستان ‌هاجر زینب‌گونه در عرصه کربلای کرونا، جهاد و ایثار می‌کند.
به گزارش مهر، امیر حیدری افزود: از افتخارات ارتش و نیروی زمینی این است که توانسته است در بستر خودش خانمی ‌زینب‌گونه پرورش دهد آن هم در این عرصه سخت اجتماعی کرونا که وحشت به جان جامعه افتاده و روزانه ده‌ها نفر از هموطنانمان را به کام مرگ می‌کشاند.
وی تأکید کرد: یک زینبی باید در این عرصه ظهور و بروز پیدا می‌کرد تا در این بیمارستان بزرگ هم پرستار نیازمندان باشد، هم مددکاری کند، هم کار فرهنگی، مدیریتی و هم پرستاری عزیزانش را انجام بدهد، عزیزمحمدی و شهید ابوالفضل محمدعلیزاده هر دو در این عرصه حضور نورانی داشتند، دو همرزم و هم‌سنگر که متأسفانه امروز ما به سوگ جانکاه شهید محمدعلیزاده نشسته‌ایم.
فرمانده نیروی زمینی ارتش در ادامه یادآور شد: امروز تمامی ۲۸ بیمارستان نیروی زمینی ارتش با تمام توان و امکانات در سراسر کشور مشغول ارائه خدمات بهداشتی و درمانی هستند و تا ریشه‌کن کردن ویروس منحوس کرونا این مسیر را ادامه خواهند داد. عزیزمحمدی در بیمارستانی حضور دارند که خط‌مقدم ۲۸ بیمارستان ما در مبارزه با کرونا است؛ زیرا که بیمارستان‌ هاجر مطلقاً مختص بیماران کرونایی بوده است و الحمدلله با ریاست عالمانه عزیزمحمدی این بیمارستان در این راه سخت به نحو اکمل و بهترین حالت ممکن عمل کرده است.
امیر حیدری با‌ اشاره به آیه شریف «و لا تَحسَبَنَ الَّذینَ قُتِلوا فِی سَبیلِ الله امواتاً بَل أَحیاءٌ عِندَ رَبِّهِم یُرزَقون»، گفت: شهدا در قرآن این‌گونه مورد عنایت خداوند قرار می‌گیرند، یعنی باید بین کسی که می‌میرد با کسی که به شهادت می‌رسد، تفاوت قائل شویم؛ شهادت یعنی اینکه خداوند برای یک شخصی به نام و مشخصات آن شخص دعوتنامه می‌فرستد و او را گلچین می‌کند، مانند شهید عزیز ما محمدعلیزاده که دعوت حق را با شهادت لبیک گفته است.

 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.