دلاورشیرازی

این وبلاگ در راستای اعتلای آوازه دلاوران ایرانی ایجاد شده است

دلاورشیرازی

این وبلاگ در راستای اعتلای آوازه دلاوران ایرانی ایجاد شده است

یک کابوس دیگر یوزی رابین در خصوص برنامه موشکی ایران به حقیقت پیوست

ایران چهارمین کشور دنیا با «موشک هواپرتاب ۱۰۰۰ کیلومتری»


فنسر

در بحث دستیابی ارتش های جهان به موشک های کروز هواپرتاب با برد ۱۰۰۰ کیلومتر و بیشتر، به صورت عملیاتی طبق معمول به آمریکا، روسیه و چین می رسیم اما حالا ایران نیز به این جمع این کشورهای خاص، اضافه میشود.

.

 موشک های کروز هوا پرتاب امروزه تبدیل به یکی از تسلیحات اصلی و خاص برای همه نیروهای هوایی مدرن در دنیا شده اند. این موشک ها در هر دو نقش ضد کشتی و حمله به اهداف زمینی به کار می روند و به نوعی دست برتر و بلند یک نیروی هوایی در عملیات تهاجمی محسوب می شوند و با توجه به توسعه سیستم های ضد هوایی در جهان، ضرورت در اختیار داشتن توان دورایستا، برای همه فرماندهان بویژه در بخش هوایی یک دغدغه و ماموریت ویژه به حساب می آید.

در جهان امروز موشک های کروز هوا پرتاب با بردهای مختلفی وجود دارد و نیروهای هوایی به عنوان کاربر این تسلیحات، حساب ویژه ای روی آنها باز می کنند. بیشتر این تسلیحات هوا پرتاب از نظر برد در کلاس کمتر از ۵۰۰ کیلومتر هستند و البته تعداد معدودی از کشورهای جهان توانسته اند این تسلیحات را در بردهای نزدیک به ۱۰۰۰ کیلومتر و بیشتر از آن در اختیار بگیرند.


ناوگروه شصت و ششم نیروی دریایی ارتش در بندر جاکارتا پهلو گرفت

ناوگروه شصت و ششم رزمی آموزشی اطلاعاتی نداجا بعد از ۲۵ روز دریانوردی و به اهتزاز درآوردن پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران در آب‌های آزاد به منظور نمایش قدرت دیپلماسی در بندر جاکارتا کشور اندونزی پهلوگیری گرفت.

ناوگروه شصت و ششم نیروی دریایی ارتش در بندر جاکارتا پهلو گرفت

ناخدا یکم ستاد احسان نصیری فرمانده ناوگروه شصت و ششم رزمی آموزشی اطلاعاتی نداجا گفت: مدت اقامت این ناوگروه در بندر جاکارتا سه روز می‌باشد و در طول این مدت دیدار با فرماندهان عالی رتبه نظامی کشور اندونزی و همچنین اجرای مسابقات ورزشی با کارکنان نیروی دریایی این کشور از دیگر برنامه‌ها می‌باشد.

اعلام آمادگی ارتش برای در اختیار گذاشتن امکانات خود به وزارت بهداشت

 امیر دریادار حبیب‌الله سیاری، معاون هماهنگ کننده ارتش در دیدار با وزیر بهداشت گفت: امروز آمدم تا هماهنگی‌های لازم را انجام دهیم تا از توانمندی‌های ارتش جمهوری اسلامی ایران در کمک به این موضوع استفاده کنیم.

او افزود: ما در ارتش جمهوری اسلامی ایران این توانایی را داریم تا از امکاناتی که در اختیارمان قرار گرفته است، در حل این مشکل و رفع آلودگی در سطح کلان استفاده کنیم.

سیاری در پایان خاطرنشان کرد: آموزش یا خدماتی که سامانه بهداشت و درمان ارتش بتواند به اجرا در بیاورد و همچنین قرنطینه کردن محل‌ها در سطح کلان از جمله توانایی‌هایی است که ارتش جمهوری اسلامی ایران می‌تواند در اختیار وزارت بهداشت قرار دهد و با آنها همکاری کند.

نیروی زمینی به جایگاه مطلوبی از ارتقای رزمی و تحرک رسیده است

نیروی زمینی به جایگاه مطلوبی از ارتقای رزمی و تحرک رسیده است  امیر سرتیپ خلبان محسن دره باغی معاون آماد و پشتیبانی ستاد کل نیرو‌های مسلح، در «سومین همایش ارتقای تحرک در نیروی زمینی ارتش» گفت: با توجه به طرح‌های ارتقای تحرک در نیروی زمینی ارتش، امروز شاهد تحرک و چابکی یگان‌های نیروی زمینی ارتش در تمامی حوزه‌ها هستیم.

او ادامه داد: در حال حاضر تحرک یگان‌های نزاجا به مرحله‌ای از رزم رسیده است که جوابگوی نیاز عملیاتی روز است.

معاون آماد و پشتیبانی ستاد کل نیرو‌های مسلح تاکید کرد: امروز نیروی زمینی ارتش در رزم زمینی و حوزه بالگردی به جایگاه مطلوبی از ارتقای رزمی و تحرک رسیده است.

توپ ضد هوایی سماوات؛ خط آتش هوایی ایران برای دشمنان و متجاوزان

نیروهای پدافندی کشورمان نظیر نیروی پدافند هوایی ارتش، قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء و نیروی هوافضای سپاه به عنوان مدافعان آسمان ایران اسلامی همواره نقش فوق‌العاده‌ای در حفط امنیت هوایی دارند و به همین خاطر فرمانده معظم کل قوا پدافند هوایی را خط مقدم دفاع از کشور نامیدند.

Image result for توپ ضد هوایی

اگر بخواهیم تاریخچه این نیرو را بررسی کنیم باید به دوران پیش از پیروزی انقلاب بازگردیم. آن زمان این نیرو نیز مانند سایر بخش‌های ارتش کشورمان وابسته به تجهیزات غربی و مستشاران خارجی بود.

جابجایی صندوق‌های رای توسط ۱۹ بالگرد ارتش در مناطق صعب العبور

   امیر سرتیپ دوم یوسف قربانی فرمانده هوانیروز ارتش جمهوری اسلامی ایران در گفت‌وگو با پایگاه اطلاع رسانی ارتش گفت: در راستای برگزاری هر چه باشکوه‌تر انتخابات مجلس شورای اسلامی و زمینه سازی حضور همه آحاد مردم در تعیین سرنوشت خود و با درخواست وزارت کشور، ۱۹ فروند از بالگرد‌های هوانیروز ارتش در ۱۵ استان، به جابجایی صندوق‌های رای خواهند پرداخت.جابجایی صندوق‌های رای توسط ۱۹ بالگرد ارتش در مناطق صعب العبور

امیر سرتیپ دوم قربانی ادامه داد: با توجه به شرایط بارندگی در برخی استان‌ها و همچنین صعب‌العبور بودن برخی از مناطق کوهستانی، این بالگردها، صندوق‌های رأی را جابجا خواهند کرد تا همه مردم عزیز به راحتی در انتخابات شرکت کنند.

فرمانده هوانیروز تاکید کرد: بالگرد‌های هوانیروز #ارتش از امروز در اختیار است.

در صورت خداحافظی ترامپ از کاخ سفید چه بر سر بن‌سلمان خواهد آمد؟

در صورت خداحافظی ترامپ از کاخ سفید، برای بن سلمان چه اتفاقی می‌افتد؟  این سوال مطرح می‎شود که «راز این عشق چیست؟» از نظر بسیاری، پاسخ تقریبا واضح است؛ همانگونه که خود دونالد ترامپ نیز بار‌ها در بسیاری از سخنرانی‎هایش پاسخ آن را داده است. راز در این نهفته است که شاهزاده محمد بن سلمان هر مبلغ پولی را که ترامپ می‎خواهد، به او می‎دهد؛ چرا که این مرد عاشق پول است و این خصلت او بر هیچ کسی پوشیده نیست.

افق‌های روشن تری در انتظار قدرت رزم هوایی نیرو‌های مسلح در پیش است

افق‌های روشن تری در انتظار قدرت رزم هوایی نیرو‌های مسلح در پیش است  امیر سرتیپ عزیز نصیرزاده فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی در مراسم الحاق ۸ فروند هواپیمای رزمی، تاکتیکی و ترابری اورهال شده به ناوگان نیروی هوایی ارتش اظهار کرد: رابطه و تعاملات نیروی هوایی ارتش و سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع، همواره دوسویه، مستمر و در راستای افزایش قدرت رزم هوایی جمهوری اسلامی ایران موثر بوده است.

او افزود: مطالبات نیروی هوایی ارتش با توجه به رسوب دانشی سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع، منتج به جابه‌جایی فناوری‌های جدید و باز آماد هواپیما‌های نیروی هوایی ارتش شد.

فرماندهان کل ارتش بعد از انقلاب چه کسانی بوده‌اند؟ تصاویر

ارتش تا پیش از پیروزی انقلاب اسلامی، به عنوان اصلی ترین نهاد رسمی دفاع از تمامیت ارضی کشور در صحنه حاضر بود و این فعالیت‌ها حتما باید با نظارت و مستشاری نیرو‌های آمریکایی که در ارتش حضور داشتند، انجام می‌شد. این امر بیانگر نفوذ کامل آمریکایی‌ها در ارتش کشورمان بود.

فرماندهان کل ارتش بعد از انقلاب چه کسانی بوده‌اند؟ + تصاویر

پیش از پیروزی انقلاب اسلامی ایران ساختار ارتش به این گونه بود که فرمانده کل ارتش و رئیس ستاد مشترک در یکدیگر ادغام شده بود و سه نیروی هوایی، دریایی و زمینی ذیل ستاد مشترک ارتش ادامه داشت. پس از انقلاب تا اواسط دهه ۷۰ این سیستم بدین گونه ثابت باقی مانده بود. اما رهبر معظم انقلاب به عنوان فرمانده کل قوا دستور دادند تا در سال ۷۷  سِمَت رئیس ستاد مشترک و فرمانده کل ارتش را از یکدیگر تفکیک شود.

جنگنده F-۱۴؛ مدافع آسمان ایران/ صفر تا صد اورِهال گربه پرنده در ایران

در دوران گذشته که جهان دو قطبی و در اختیار ابرقدرت‌های شرق یعنی شوروی و غرب یعنی آمریکا بود رقابت شدید تسلیحاتی ایجاد شد که در نتیجه آن هر روز یک سلاح جدید و مدرن تولید می‌شد که یکی از آن‌ها جنگنده فوق پیشرفته F-۱۴ بود.

F-۱۴؛ پرنده مدافعان آسمان ایران اسلامی/ صفر تا صد اورهال گربه ایرانی + تصاویر

این پرنده که در زمان خود و حتی در حال حاضر یکی از گران‌ترین و پیشرفته‌ترین سلاح‌های جهان است در سال ۱۳۴۷ و در شرکت گرومن ایالات متحده آمریکا تولید شد و چون یکی از پروژه‌های سری این کشور محسوب می‌شود هیچ کشوری نتوانست آن را در اختیار بگیرد تا این که بعد مدتی حکومت پهلوی آن را خرید.

افق‌های روشن تری در انتظار قدرت رزم هوایی نیرو‌های مسلح در پیش است

افق‌های روشن تری در انتظار قدرت رزم هوایی نیرو‌های مسلح در پیش است  امیر سرتیپ عزیز نصیرزاده فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی در مراسم الحاق ۸ فروند هواپیمای رزمی، تاکتیکی و ترابری اورهال شده به ناوگان نیروی هوایی ارتش اظهار کرد: رابطه و تعاملات نیروی هوایی ارتش و سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع، همواره دوسویه، مستمر و در راستای افزایش قدرت رزم هوایی جمهوری اسلامی ایران موثر بوده است.

او افزود: مطالبات نیروی هوایی ارتش با توجه به رسوب دانشی سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع، منتج به جابه‌جایی فناوری‌های جدید و باز آماد هواپیما‌های نیروی هوایی ارتش شد.

  ادامه مطلب ...